Professionele rechtshulp in Arnhem

Wij zijn u graag van dienst met onze expertise op diverse rechtsgebieden.

Voor wie?
Wij helpen ondernemers, particulieren en non-profitorganisaties met juridisch advies en bijstand in procedures. Advocatenkantoor Bosman is gevestigd in Arnhem.

Diversiteit
Ons advocatenkantoor is een laagdrempelig kantoor waarbij advocaten met elkaar samenwerken. Elke advocaat is gespecialiseerd in verschillende rechtsgebieden. Er is dus altijd een ervaren advocaat die kan helpen met uw specifieke probleem of vraag.

Spoed?
Anders dan bij de meeste advocatenkantoren kunt u bij een spoedeisende zaak vaak dezelfde dag nog bij een advocaat of jurist van het kantoor terecht. In zeer spoedeisende zaken is een afspraak in het weekend mogelijk.

Direct contact.
Bel tijdens kantoortijden gratis 026-2051651026-2051651026-2051651 en vraag naar een oriënterend gesprek van een half uur. Of vul het contactformulier onderaan deze pagina in of stuur een e-mail naar info@advocaatarnhembv.nl met daarin vermelding van uw telefoonnummer.

Onze werkwijze

  1. Ons advocatenkantoor is gevestigd in Arnhem. Onze advocaten bedienen de regio Arnhem, maar ook geheel Nederland en internationale zaken.
  2. Anders dan bij de meeste advocatenkantoren kunt u bij een spoedeisende zaak vaak dezelfde dag nog bij een advocaat of jurist van ons kantoor in Arnhem terecht.
  3. Onze advocaten, juristen en overige medewerkers hechten sterk aan hun beroepsgeheim. U kunt er op vertrouwen dat wij uw belangen uiterst discreet behandelen.