De rechtsgebieden van ons advocatenkantoor in Arnhem

Wij hebben elk onze eigen specialisatie, hieronder treft u een overzicht.

Verstand van zaken
Wij willen weten waar we over praten. En wij willen er zeker van zijn dat u erop kunt vertrouwen dat we weten waar we over praten. Daarom specialiseren onze advocaten zich in een of enkele rechtsgebieden.

Verschillende rechtsgebieden
Sinds de oprichting voert het Advocatenkantoor Bosman een algemene rechtspraktijk met een breed scala aan rechtsgebieden. Onze specialisering op het terrein van het arbeidsrecht, ambtenarenrecht, huurrecht, bouwrecht, vastgoedrecht, strafrecht, bestuursrecht, consumentenrecht, contractenrecht, ondernemingsrecht, personenrecht, familierecht, bankrecht en effectenrecht stelt ons in staat om onze cliënten goed te kunnen adviseren en bij te staan in gerechtelijke procedures.

Altijd up-to-date
Door het volgen van opleidingen en cursussen worden de juridische kennis en vaardigheden van advocaat Arnhem en haar medewerkers constant up to date gehouden. Onze advocaten bespreken de te behandelen zaken veelal in teamverband.

Direct contact met een specialist
Als u niet zeker weet of uw juridische probleem door ons kan worden behandeld, adviseren wij u om deze middag telefonisch contact met ons op te nemen via 026-2051651026-2051651026-2051651 of door het formulier in te vullen. Onze medewerkers informeren u graag uitgebreid over de mogelijkheden.

Onze werkwijze

  1. Ons advocatenkantoor is gevestigd in Arnhem. Onze advocaten bedienen de regio Arnhem, maar ook geheel Nederland en internationale zaken.
  2. Anders dan bij de meeste advocatenkantoren kunt u bij een spoedeisende zaak vaak dezelfde dag nog bij een advocaat of jurist van ons kantoor in Arnhem terecht.
  3. Onze advocaten, juristen en overige medewerkers hechten sterk aan hun beroepsgeheim. U kunt er op vertrouwen dat wij uw belangen uiterst discreet behandelen.