Tarief Advocaat Arnhem

Gedifferentieerde uurtarieven voor bedrijven en particulieren.

Tarieven
Ons kantoor hanteert gedifferentieerde uurtarieven. Dat wil zeggen dat daar waar nodig een senior medewerker wordt ingezet en waar dat mogelijk en verantwoord is een jongere advocaat of juridisch medewerker met een lager uurtarief.

  • Junior advocaat: € 180,00
  • Senior advocaat: € 195,00
  • Juridisch medewerker: € 140,00


Deze bedragen zijn exclusief BTW, verschotten en 5% kantoorkosten. Verschotten zijn kosten, zoals griffierechten, deurwaarderskosten, uittreksels en andere door ons voorgeschoten bedragen. Kantoorkosten zijn moeilijk te specificeren kosten, zoals porti, telefoon, fax, e-mail/internet, fotokopieën en dergelijke. Voor het dossieronline brengen wij geen extra kosten in rekening.

Alternatieve tariefafspraken.
Afhankelijk van de aard en omvang van het werk staan wij open voor alternatieve tariefafspraken zoals een vaste prijs (fixed fee) voor een afgebakende opdracht of het inhuren van een advocaat voor een vast aantal dagdelen per periode tegen een vaste prijs.

Overige kosten.
Het is mogelijk dat u naast een toevoeging toch nog andere kosten bent verschuldigd. Bijvoorbeeld griffierecht en kosten voor uittreksels. Wij geven vooraf een schatting van de te maken kosten.

Direct contact.
Bel tijdens kantoortijden gratis 026-2051651026-2051651026-2051651 en vraag naar een oriënterend gesprek van een half uur. Of vul het contactformulier onderaan deze pagina in of stuur een e-mail naar info@advocaatarnhembv.nl met daarin vermelding van uw telefoonnummer.

Onze werkwijze

  1. Ons advocatenkantoor is gevestigd in Arnhem. Onze advocaten bedienen de regio Arnhem, maar ook geheel Nederland en internationale zaken.
  2. Anders dan bij de meeste advocatenkantoren kunt u bij een spoedeisende zaak vaak dezelfde dag nog bij een advocaat of jurist van ons kantoor in Arnhem terecht.
  3. Onze advocaten, juristen en overige medewerkers hechten sterk aan hun beroepsgeheim. U kunt er op vertrouwen dat wij uw belangen uiterst discreet behandelen.