Arbeidsrecht Doornenburg

Arbeidsrecht in Doornenburg en omgeving.

Arbeidsrecht ook in Doornenburg.
De belangen van onze client staan altijd voorop. Advocatenkantoor Bosman weet dat de impact van een kleine zaak net zo belastend voor een client kan zijn als een grote. Daarom vinden wij alle zaken even belangrijk en nemen wij alle cliënten serieus. Advocatenkantoor Bosman is een betrokken en kundig arbeidsrecht die elke zaak juridisch en praktisch benadert.

Wat wij doen.
Wij denken met u mee en u kunt van ons een eerlijk en helder advies verwachten. Onze arbeidsrecht is praktisch ingesteld en samen met u zorgen wij voor een duurzame oplossing voor uw probleem. Dat kan betekenen dat wij advies geven, een overeenkomst maken, overleg voeren met de wederpartij of dat wij de messen slijpen om een procedure voor u te voeren.

Gratis juridisch advies. Ook als u niets gedaan heeft.
Afspraak maken voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek in Arnhem of Velp? U kunt ons deze middag vrijblijvend bellen op 026-2051651026-2051651026-2051651, ook buiten kantooruren. Vanuit het buitenland belt u +31 26 205 1651. Wij hebben overigens ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Spreek met een ervaren advocaat.
Arbeidsrecht? Ons kantoor werkt oplossingsgericht en spreekt duidelijke taal. Advocatenkantoor Bosman staat niet alleen cliënten bij in de regio Doornenburg, Arnhem of Velp maar door heel Nederland. Met een ruime ervaring worden zowel grote, complexe als eenvoudige zaken behandeld.

Arbeidsrecht? Bel voor hulp in Doornenburg: 026-2051651026-2051651026-2051651

Advocatenkantoor Bosman verdedigt uw juridische belangen in Doornenburg.
Wij zijn Advocatenkantoor Bosman, een middelgroot advocatenkantoor, gevestigd in Arnhem met een bezoekadres in Velp. Onze arbeidsrecht helpt ondernemers, particulieren en non-profit organisaties.

Wij adviseren en procederen op het gebied van:

» Arbeidsrecht
» Ambtenarenrecht
» Huurrecht
» Bouwrecht
» Vastgoedrecht
» Strafrecht
» Bestuursrecht

» Consumentenrecht
» Contractenrecht
» Ondernemingsrecht
» Personenrecht
» Familierecht
» Bankrecht
» Effectenrecht

Uw contactpersoon: Mr. M.E. (Marcel) Bosman